De eerste etappe
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Tessa
29 Juni 2011 | Maleisië, Kuala Lumpur
Bij deze mijn eerste weblog van mijn Nieuw-Zeeland avontuur! Ik ga het kort houden, want ik zit nu op het vliegveld van Kuala Lumpur en de internetverbinding is een beetje wankel :P
De eerste vlucht vanaf Schiphol hier naartoe ging prima! Beetje vertraging door het zogenaamde noodweer in Ned, maar wel honderden films tot mijn beschikking :P Verder vooral moe en jetlaged, maar dat hoort erbij! Het is wel ontzettend onwerkelijk om hier nu te zitten. In de eerste plaats lijken alle vliegvelden op elkaar en kan ik me niet voorstellen dat ik nu al in Maleisië ben, toch al een heel eind op weg. Daarnaast heb ik nog heel erg een vakantiegevoel en lijkt het alsof ik over een paar weekjes alweer terug ben! Waarschijnlijk zal vanavond in het vliegtuig naar Nieuw-Zeeland het hele proces wel weer een beetje concreter worden.
Als alles goed gaat kom ik morgenochtend in Auckland aan! Daar heb ik nog een aantal uur overstaptijd om vervolgens via een tussenstop in Christchurch 's avonds in Dunedin aan te komen! Het lijkt erop alsof de aswolk is verdwenen, want er zijn nergens meldingen van vertragingen ofzo! Gelukkig maar :D
In Dunedin heb ik voor de eerste twee nachtjes een hostel, maar kan gelukkig zaterdag al naar mijn nieuwe kamer verhuizen :) dat is op zich wel fijn ook, want op
Hier ga ik het voorlopig even bij laten... Niet een bijster spannende eerste blog, maar dan zijn jullie in ieder geval een beetje op de hoogte van mijn reis ;)Hopelijk een snel vervolg!
Dikke zoenen en heel veel liefs!
29 Juni 2011 - 12:59
Narda:
Hoi Tessa, helaas kon ik zondag niet komen, dus wens ik je nu alsnog een hele goede reis en een fijne tijd toe in Nieuw-Zeeland. Leuk dat je alweer een weblog bent begonnen! Ga ik lekker volgen, groet narda -
29 Juni 2011 - 13:36
Ellis:
Leuk Tessa om zo snel al een verslag van je te krijgen! Ik heb erg aan je gedacht gisteren! Goeie reis nog mocht je dit lezen en liefs van ons Benne, Nina en Ellis -
29 Juni 2011 - 19:48
Kitty:
kort maar krachtig en ik vind alles leuk om te lezen , liefs mam -
30 Juni 2011 - 20:53
Hoi Tessa:
fijn dat de reis voorspoedig gaat!
groet Yvonne -
01 Juli 2011 - 15:02
Sproetnik:
Heey lieverd!! Met enige vertraging heb ik net gelezen wat je me eigenlijk allemaal al verteld had maar het is toch leuk om het te lezen :)
Heel veel plezier in je nieuwe kamer!!!
Dikke zoen!!! -
01 Juli 2011 - 15:43
Pien:
Leuk je eerste bericht!Ik ben blij dat je reis goed verlopen is en dat je veilig aangekomen bent.Nu eerst maar even wennen, dan komen de verhalen vanzelf wel,denk ik. Dikke tuut! -
05 Juli 2011 - 22:04
Hans:
Ken niet wachten op meer nieuws vanuit Dunedin